Let op: wegens zwangerschap hebben wij GEEN plek meer beschikbaar in de maand juni en juli. Voor augustus en september zijn er nog een beperkt aantal plekken. Klik hier voor meer informatie.
• Ondanks de verscherpte maatregelen (i.v.m. Coronavirus) van de overheid en de topdrukte, gaan onze leveringen van geboortekaartjes gewoon door. •

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
Ja, wij verwachten een kleintje!

Iets waar we al lang naar uitkeken is uitgekomen, ik ben in verwachting! Zó bijzonder, we konden het eerst amper geloven.
Je weet wel, de hele nacht voordat je de test gaat doen allebei niet kunnen slapen, omdat het zó spannend is;-).⁠ Als alles goed mag gaan hopen wij eind juli een kleintje te krijgen.

In verband met mijn en Tanja haar zwangerschapsverlof hebben wij besloten om een aantal maanden een bepaald aantal bestellingen aan te nemen. Ben jij in verwachting in de maand juli, augustus en september? Bestel dan tijdig je geboortekaartje om zo teleurstellingen te voorkomen.

Ik wil niet teleurgesteld worden en vraag nu alvast m'n kaartje aan!
zwangerschap.jpeg
Bestel op tijd je geboortekaartje!

Ben je uitgerekend in de maand augustus, september of voor 20 oktober 2020? Vraag dan vóór 1 juni 2020 je digitale proefkaart en offerte aan. We hebben dan nog de tijd om je kaartje te finetunen en na akkoord op de offerte en digitale proefkaart bewaren wij je kaartje. De gereserveerde kaarten drukken wij gewoon volgens onze normale levertijden. Na 1 juni nemen wij GEEN opdrachten meer aan voor bovenstaande genoemde maanden en kunnen wij je geboortekaartje niet meer drukken.

Halverwege oktober zullen wij weer aan de slag gaan met nieuwe aanvragen.

Let op: de maanden juni en juli zitten VOL.

Ik wil niet teleurgesteld worden en vraag nu alvast m'n kaartje aan!
364