Let op: wegens zwangerschap hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar in de maand juli, augustus en september. Klik hier voor meer informatie.
• Ondanks de verscherpte maatregelen (i.v.m. Coronavirus) van de overheid en de topdrukte, gaan onze leveringen van geboortekaartjes gewoon door. •

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Ja, wij verwachten een kleintje!

Iets waar we al lang naar uitkeken is uitgekomen, ik ben in verwachting! Zó bijzonder, we konden het eerst amper geloven.
Je weet wel, de hele nacht voordat je de test gaat doen allebei niet kunnen slapen, omdat het zó spannend is;-).⁠ Als alles goed mag gaan hopen wij eind juli een kleintje te krijgen.

In verband met mijn en Tanja haar zwangerschapsverlof hebben wij besloten om een aantal maanden een bepaald aantal bestellingen aan te nemen. Ben jij in verwachting in de maand juli, augustus en september? Bestel dan tijdig je geboortekaartje om zo teleurstellingen te voorkomen.

Ik wil niet teleurgesteld worden en vraag nu alvast m'n kaartje aan!
zwangerschap.jpeg
Bestel op tijd je geboortekaartje!

Ben je uitgerekend in de maand juli, augustus en september? Vraag dan vóór 24 juni 2020 je digitale proefkaart en offerte aan.
Zo ben je verzekerd van je plekje in deze maanden en word je kaartje volgens onze normale levertijden gedrukt.

LET OP: JULI EN JUNI LOPEN MOMENTEEL ERG VOL. NOG BEPERKT AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR.

Wil je in één van deze maanden nog een geboortekaartje bestellen voor de maand juli, augustus en september dan nemen wij een beperkt aantal aanvragen aan en ben je niet meer verzekerd van een plekje.

Ik wil niet teleurgesteld worden en vraag nu alvast m'n kaartje aan!
364