Vanaf SEP weer plek voor nieuwe aanvragen >> Klik hier voor het maken van een belafspraak.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Lees hier hoe je een persoonlijke postzegel kan bestellen

Een postzegel in de stijl van je kaartje!
12 maart 2019

Wij zijn dol op complete pakketjes. Hoe leuk is het als zelfs de postzegel bij je kaartje past? Het ontwerp maken we gratis voor je, helemaal in de stijl van je kaartje!  Lees hier hoe je deze postzegels kan aanvragen.

Florian Finn_IMG_6735

Je kent de standaard geboortezegels van PostNL vast wel. Vroeger waren ze felblauw, en inmiddels is er een ander druk printje voor in de plaats gekomen. Leuk, zo'n geboortezegel, maar het past natuurlijk niet bij je geboortekaartje.

Gelukkig is daar sinds kort een oplossing voor. Wij maken graag een ontwerp voor jouw persoonlijke postzegel. Deze maken we helemaal in de stijl van je geboortekaartje. 

Voeg je gewenste ontwerp toe aan je offertemandje
Hoe je dat doet? Dat is heel eenvoudig. Voor veel geboortekaartjes hebben we al een passend ontwerp gemaakt, deze vind je onder Accessoires. Staat er geen passend ontwerp voor bij jouw kaartje erbij of wil je graag een aangepast ontwerpje? Kies dan voor 'Postzegel op maat'. Voeg deze, naast je geboortekaartje en eventuele andere accessoires toe aan je offertemandje.

JPG-bestand per mail
Nadat de offerte en het ontwerp van je digitale proefkaart akkoord is ontvang je van ons per mail een JPG-bestand met het ontwerp.

Upload je ontwerp
Ga naar www.persoonlijkepostzegel.nl en upload het ontwerp. Je kan zelf het ontwerp nog verkleinen, of vergroten. Kies daarna het aantal uit en hoppa, je kan de postzegels gaan bestellen.

Handige tip
Weet je nog niet wat het wordt, maar wil je wel vast de postzegels in huis hebben? We kunnen in dat geval ook een neutrale postzegel ontwerpen. Geef dit aan bij de opmerkingen. Tenslotte kan de kleur van de geboortepostzegel iets anders uitvallen dan de kleur van je geboortekaartje. Dit komt door de verschillende druktechnieken. Wij gebruiken met ambachtelijk drukwerk andere inkten dan PostNL. 

Bijpassende artikelen

Ontwerp persoonlijke postzegel | op maat | diverse kleuren
Ontwerp postzegel op maat
Bekijken
Ontwerp persoonlijke postzegel | hartje | zwart
Postzegel | zwart | hartje
Bekijken
1

Hé, wat leuk dat je interesse hebt in onze collectie met geboortekaartjes!

Vandaag is het zondag. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het vandaag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. We hopen op je begrip hiervoor en we zien je graag op de andere dagen van de week weer terug.

221
14509371