Vanaf SEP weer plek voor nieuwe aanvragen >> Klik hier voor het maken van een belafspraak.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Zoek de verschillen tussen deze twee geboortekaarten

Lees in deze blog welk groot verschil het geboortekaartje Lars heeft in prijs en druktechniek.
11 februari 2020

Lees in deze blog welk groot verschil het geboortekaartje Lars heeft in prijs en druktechniek.

Geboortekaartjes Lars en Joah | houten strikje | oud blauw | preeg

"Twee bijna dezelfde geboortekaartjes, maar met één groot verschil. " 

Twee dezelfde ontwerpen, twee verschillende druktechnieken
Zo op het oog zie je nagenoeg geen verschil tussen beide kaarten hè? Toch is deze er zeker. In deze blog laten we je de verschillen en overeenkomsten tussen beide kaarten zien.

De verschillen tussen kaart Lars en Joah
Druktechnieken
Het grootste verschil tussen beide kaarten zijn de druktechnieken. Zowel Lars en Joah zijn ambachtelijk gedrukt (reliëfloos) en voorzien van de prachtige tint oud blauw. Doordat wij het kaartje ambachtelijk drukken zijn alle letters haarscherp gedrukt op reliëfpapier en blijft de kwaliteit van de kaarten jarenlang goed. Zo krijg je geen lelijke randen. Lees in deze blog er mee over.

Voor het kaartje Joas hebben wij nog een extra stempel gemaakt van zijn naam en strepen. Hiermee drukken wij, vanuit de binnenkant en zonder inkt, de letters en strepen naar boven. Zo worden de letters écht voelbaar. Wij noemen deze druktechniek pregen. Lees hier meer over onze verschillende druktechnieken.


Prijs
Bij dit proces komt heel wat handwerk om de hoek kijken. Hierdoor zit er ook een behoorlijk prijsverschil van rond de 140 euro tussen beide geboortekaartjes. Klik hier om het geboortekaartje Lars te bekijken en hier om het kaartje Joas te bekijken.

Lees hier welke ontwerpen er geschikt zijn zonder preeg/embossing
Kortom, ben je fan van het minimalistische ontwerp, maar vind je een preeg/embossing net wat te kostbaar? Kies dan voor hetzelfde ontwerp als je favoriete kaartje, maar zonder embossing/preeg. In principe is elk kaartje uit deze collectie mogelijk (Hugo, Job, Noud, Julian en Jesslin).

Deze kaarten zijn alleen geschikt met embossing
Sommige geboortekaartjes lenen zich alleen in combinatie met een preeg/embossing. De volgende ontwerpen zijn er dan ook niet geschikt voor: geboortekaartje Philip, geboortekaartje Kyra en geboortekaartje Julie & Philippe.

Het verschil zien en voelen? Bestel een (gratis) proefpakket!
Heb je interesse in een kaartje met preeg/embossing? Dan raad ik zeker aan om een proefkaartje te bestellen. Ik beloof je, het is zoveel mooier dan hier op het scherm. ;-) Bestel hier een gratis proefpakket.


 

Bijpassende artikelen

Strak geboortekaartje jongen met naam rëliefdruk, embossing | houten mini-strik | voorkant
Proefpakket geboortekaartje Hugo
Bekijken
Geboortekaartje Lars_260x130_houten mini strik_oudblauw_voorkant
Geboortekaartje Lars
Bekijken
221
14509371