Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
‹ terug naar overzicht

Deze 4 gedichten zijn het populairst op Pinterest

Een gedichtje maakt je geboortekaartje persoonlijk en bijzonder. We delen graag onze populairste gedichtjes!
12 maart 2019

Op zoek naar écht mooie gedichtjes? Bekijk hier onze populaiste gedichten voor op je geboortekaartje.

tekst lief gedichtje

De tekst voor op je geboortekaartje kan soms echt een ware zoektocht zijn. Ga je voor veel tekst, of juist weinig? En stel dat je voor een gedichtje gaat, waar kun je mooie gedichten vinden?
 


Hoeveelheid tekst op je geboortekaartje
Laten we voor op stellen: hoe meer tekst je geboortekaartje bevat, des te onrustiger je geboortekaartje oogt. Wij raden dan ook altijd aan om maximaal één gedichtje op je kaart te plaatsen. Zo krijgt het gedichtje alle aandacht. Als je een dubbele kaart hebt kan dit bijvoorbeeld heel erg mooi aan de linkerkant van je geboortekaartje. Bij een enkele kaart plaatsen wij hem soms helemaal bovenaan of juist ergens onder de namen. Dit hangt heel erg af van de ontwerpen.

Gedichten via Pinterest
Naast het zoeken via google kun je ook via Pinterest een hele boel gedichten vinden. Zo hebben wij een speciaal bord met allemaal gedichten voor geboortekaartjes. Klik hier om deze gedichten te bekijken. De gedichten vonden wij mooi voor op een geboortekaartje of hebben wij zelf gemaakt om wat inspiratie te geven.

Top vier gedichten
Deze gedichtjes hieronder zijn onder de papa's en mama's het meest opgeslagen via Pinterest. De tekst 'Al ons later is met jou' staat nog steeds bovenaan. Daarna komen de gedichten 'Adem, liefde en leven ...', Sprakeloos, ontroerd ...' en 'Jouw kleine leven ...'.
 

Ontvang de pareltjes onder de gedichten
Wij houden van gedichtjes en mooie teksten. En dan geen standaard gedichtjes en teksten die je vrijwel op elke website met geboortekaartjes voorbij ziet komen, maar juist de pareltjes die je zelden leest óf die we zelf maken. Deze gedichten delen wij graag alleen via onze om-de-dag-mailtjes. Zo blijven ze bijzonder. Wil je ook deze pareltjes ontvangen in je mailbox? Meld je dan hier even aan. En ontvang om de dag inspiratie, tips en anekdotes van Henrieke (van studiokuuk)

@StudioKuuk op Instagram

221