Beperkt plekken beschikbaar in maand april-juni. Vol = vol. Lees onze werkwijze en check beschikbaarheid hier.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
Hoe het allemaal begon...

Al op jonge leeftijd was ik bezig met het maken van kaartjes. Ik had een clubje. Misschien herken je het wel. In onze klas was het hebben van een clubje in ieder geval erg populair.
Ik had een clubje waar we kaarten gingen maken. Elke week bedacht ik een nieuw type kaartje en die werkten we dan met z’n drieën uit. De twee meiden betaalde contributie waardoor ik weer nieuwe materialen kon kopen. Het kon niet altijd helemaal uit, maar gelukkig had ik een hele lieve mama;-) Haha, te gek toch?!

 

Na het voortgezet onderwijs ben ik naar de kunstacademie gegaan. Hier heb ik veel geleerd over materialen, druktechnieken, ontwerpen en het bedenken van nieuwe ideeën en het opzetten van lijnen.

 

Dat is waar ik nu nog steeds het blijdst van word: het maken van nieuwe lijnen. De pareltjes ontdekken en deze met jouw delen.

 
 
DSC_4266
Ontdekkingsreis

Elke nieuwe lijn is weer een ontdekkingsreis naar nieuwe materialen in combinatie met een geboortekaartje. Dat ene papiersoort, die ene tint of het bijzondere materiaal kan een nieuwe uitgangspunt zijn voor een nieuwe lijn. Soms lijkt het onmogelijk, maar door vol te houden en te zoeken naar nieuwe materialen en technieken krijg je soms zomaar een cadeautje. Met het resultaat een geheel nieuw kaartje of lijn, die nog nooit eerder iemand heeft gemaakt. En die cadeautjes willen wij graag delen. Zo maken we de geboorte van je kleine nog unieker.

Want zeg zelf, een bijzondere gebeurtenis bestaat er niet. Elke keer weer als ik naar de echo’s kijk sta ik versteld hoe wonderlijk mooi zo’n mini-mensje geschapen is. Zo klein als alles nog is, maar toch al zo compleet.

Ik hoop dat ik een steentje bij mag dragen aan deze bijzondere gebeurtenis en we samen een speciaal geboortekaartje mogen ontwerpen. Een geboortekaartje mét nieuw leven.

Benieuwd naar het hele team van studiokuuk? Klik dan hier.
Anoukfotografeert-studiokuuk-groot-80-bewerkt_v2kopie
317
14509371