Wij zijn vol t/m de maand AUG. Vanaf SEP weer plek. Vol = vol. Lees onze werkwijze en check beschikbaarheid hier.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
Over studiokuuk
Een geboortekaartje met nieuw leven!
Een geboortekaartje waar je even stil van wordt

Vind je het ook al zo jammer als je zo’n geboortekaartje in de bus krijgt die net zo slap is als een A4-papiertje? Of zo’n zelf ontworpen kaartje die super rommelig oogt doordat ze 6 verschillende lettertypes hebben gebruikt? (oef!) Of wat dacht je van die kaartjes waarvan er dertien in een dozijn gaan? Leuk, om zo’n geboortekaartje een weekje in de wc op te hangen, maar dan kan het kaartje ook naar het oud papier. Herkenbaar?

 

En dat is toch precies wat je niet wilt. Jouw aankondiging van je kleintje, zo’n kostbaar en uniek geschenk. Dat verdient toch een unieke aankondiging? Een geboortekaartje waar je even stil van wordt? En waar je vrienden laaiend enthousiast over zijn?

 

Zo’n vier jaar geleden begon ik met studiokuuk, met als missie om geboortekaartjes te maken 'met leven'. Geboortekaartjes die uniek en speciaal zijn. Geboortekaartjes waar je even stil van wordt, waar je telkens maar weer naar blijft kijken omdat ze zo mooi zijn.

Anoukfotografeert-studiokuuk-groot-44kopie.jpg
Geboortekaartje met leven

Elk geboortekaartje wordt bij ons met de grootste aandacht ambachtelijk gedrukt. Hierdoor krijgen de kaartjes een hele matte uitstraling. Daarnaast zijn de lettertjes ook haarscherp leesbaar op reliëf papier. Zelfs de kleinste lettertjes, een wimpertje van jullie baby is zichtbaar op je geboortekaartje.

 

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar exclusieve materialen. Juist dat ene papiersoort met een bijzonder reliëf maakt het kaartje helemaal af, of wat dacht je van de extra toevoegingen zoals een houten figuurtje of leren label?

 

En je hoeft ze niet zelf te ontwerpen. Ik en mijn team helpen je heel graag met het ontwerpen van hét kaartje met leven en geven je graag advies.

 
Benieuwd naar hoe het allemaal begon? Klik hier.
Anoukfotografeert-studiokuuk-groot-48kopie_klein.jpg
Je zult versteld staan

Je zult versteld staan van het resultaat als je de doos met jullie geboortekaartjes open maakt. Ik kan het je garanderen...Nog mooier dan je dacht;-) En je zal overladen worden met enthousiaste en lieve reacties van familieleden, vrienden en kennissen. Een aankonding die niet snel vergeten zal worden. Uniek leven verdient het toch om uniek bekend gemaakt te worden?

Bekijk het resultaat
DSC_4167
Je bent niet de enige...

Een kleintje krijgen is niet een dagelijke bezigheid. Ik kan begrijpen dat je het in één keer goed wilt doen en het best een beetje spannend vindt. Je bent zeker niet de enige. Veel papa's en mama's gingen je voor. En zij kunnen je garanderen: je hoeft je nergens zorgen over te maken. Je geboortekaartje zal nog mooier zijn dan je ooit gedacht had.

Nienke uit Amsterdam: "Het contact was vanaf het begin ook meteen heel fijn en jullie waren erg behulpzaam. Alles was bespreekbaar en jullie luisterden goed naar mij. Dit stelde mij gerust dat we er samen echt wel uit zouden komen."
Lees hier de ervaringen van ouders
DSC_4178.jpg
Icon

Onze klanten beoordelen ons via Kiyoh-klantbeoordeling met een 9,6. Hier zijn we super trots op! Niet voor niets kloppen er wekelijks zoveel ouders voor de tweede keer bij studiokuuk aan als ze in verwachting zijn van hun tweede kleintje. Zij waren zó enthousiast over hun eerste geboortekaartje en het contact met studiokuuk. Dit zegt genoeg toch?!

Onze beoordelingen

studiokuuk in Verwegistan ;-)

Van Nederland tot Singapore, studiokuuk breidt haar vleugels uit.
Julie & Philippe | USA
DSC_4026
Lewis | België
DSC_4062
Tim | Ierland
DSC_4050
Philo | Duitsland
DSC_4032
Anina | Zwitserland
DSC_4007
Felix | Singapore
DSC_4060
Isabelle | Engeland
DSC_4013
Carla | Polen
DSC_4069
Ben-Louis | België
DSC_4038
Carla | Zwitserland
DSC_4052
Mace | Singapore
DSC_4077
Josephina | USA
DSC_4082

Mag ik je voorstellen: ons team

Dit is ons verhaal in een eierdop.
Wil je nog meer weten over ons? Stuur gerust 'n appje naar +31 (0)620828172
of bestel nu je geboortekaartje!
1

Hé, wat leuk dat je interesse hebt in onze collectie met geboortekaartjes!

Vandaag is het zondag. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het vandaag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. We hopen op je begrip hiervoor en we zien je graag op de andere dagen van de week weer terug.

212
14509371