Let op: wegens zwangerschap hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar in de maand juli, augustus en september. Klik hier voor meer informatie.
• Ondanks de verscherpte maatregelen (i.v.m. Coronavirus) van de overheid en de topdrukte, gaan onze leveringen van geboortekaartjes gewoon door. •

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
  • Banner Stempaneel
    Nieuwe collectie geboortekaartjes
    ... En de winnaar van de nieuwe collectie is:

Hanneke!
 

Hanneke, van harte gefeliciteerd!

Je ontvangt 50 geboortekaartjes inclusief een ontwerp op basis van je/jullie gegevens, voorkeur lettertype, kleur en papier, 3 correctierondes, drukwerk en eventuele accessoires.
• Exclusief kraam- of bezoekkaartjes, verzending en enveloppen.
 

Wil je nog een keertje een blik werpen op de nieuwe collectie?

Jammer, jammer! Er kan er maar eentje de winnaar zijn. Wel nog erg fan van onze geboortekaartjes?

Houd dan de website goed in de gaten. Van de meestgekozen geboortekaartjes worden er proefpakketten gemaakt. Deze kun je gratis via onze website bestellen. Zo kun je jouw favoriete kaartje in het echt zien en voelen. En eerlijk, ze zijn nog velen malen mooier in het echt dan van het scherm;-).

Je kan uiteraard ook al vrijblijvend een offerte en digitale proefkaart van je favoriete geboortekaartje aanvragen via onze website. Wij maken dan op basis van je wensen een digitale proefkaart. Zo zie je de naam van je kleintje in het echt op jouw favoriete kaartje. Hoe bijzonder is dat! Klik hieronder op de button en vraag 'em aan.

Ik vraag graag gratis een digitale proefkaart & offerte aan
360