Wil je een studiokuuk-kaartje? Vraag dan op tijd de offerte aan. Meer info? Klik hier.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
terug naar overzicht

Geboortekaartje Bobby Jeroen

Speciaal geboortekaartje jongen/meisje | roestrood | houten letter
1. Kies je kleur(en): Roestrood
roestrood
2. Kies je aantal
Aantal:
385,00
Ontvang binnen no time (kosteloos) een prijsindicatie
Valt het binnen je budget? Plan dan ‘n bel momentje in
 • Gratis telefonisch adviesgesprek
 • Digitale proefkaart op maat
 • Inclusief drie correctierondes
 • Verfijnde ontwerpen met oog voor details
 • Papiersoorten die je wilt aaien
 • Luxe uitstraling door reliëfdruk
Garantie
Niet tevreden over je geboortekaartje? Dan drukken wij nieuwe kaartjes.Lees meer +

Wij willen dat je met een glimlach terugkijkt op je geboortekaartje. Zit er een drukfout op je geboortekaartje? Of staat er een typefout op die, door de omstandigheden, door jullie of ons over het hoofd is gezien? Bel of mail ons dan gelijk even. Dan drukken wij, indien de kaartjes niet verzonden zijn, de kaartjes weer geheel opnieuw en ontvang je zo snel mogelijk een nieuw pakket met de geboortekaartjes.

 • Omschrijving
 • Meest gestelde vragen
 • Productinformatie
 • Levertijd

Houten letter
Een speciaal geboortekaartje met een écht houten letter. De houten letter is voorzien van een plakstrip, zo kun je 'em gemakkelijk op de kaart bevestigen. De dikte van de houten letter is zorgvuldig uitgekozen. Dikkere varianten beschadigen namelijk snel met de post. En het zou toch zonde zijn als je familie en vrienden een beschadigde kaart of envelop ontvangen?

Ambachtelijk drukwerk
Dit geboortekaartje wordt ambachtelijk gedrukt op speciaal papier. Hierdoor krijgt je kaartje een matte uitstraling en zijn de letters haarscherp gedrukt op bijzonder reliëf papier. Bovendien blijven ze, door de hoge drukkwaliteit, jaren mooi.

Vakkundig ontwerp & persoonlijk contact
Het leukste onderdeel: het ontwerp van het geboortekaartje voor je kleintje. Elk geboortekaartje wordt met zorg ontworpen op basis van je wensen door Henrieke, ontwerpster en oprichtster van studiokuuk. Graag neem ik vooraf je wensen door via de telefoon. Niet tevreden? Geen probleem, er zijn drie correctierondes bij de prijs inbegrepen. En natuurlijk, ik geef af en toe ook nog wat waardevolle tips ;-).

Nog niet overtuigd? Lees dan hier de lofuitingen van onze klanten.

 

 

 

Vraag een gratis digitale proefkaart en offerte aan.
We zien je al denken: ‘Gratis én vrijblijvend?’ Ja, juist wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om eerst het kaartje met de naam van je kleintje te zien voordat je een grote bestelling plaatst. Daarom kun je gratis een digitale proefkaart en offerte aanvragen via de gouden button.

 • Geboortekaartje met ’n écht houten letter

 • Uniek geboortekaartje: alleen bij studiokuuk verkrijgbaar

 • Juiste dikte van houten figuurtje zodat je kaartje/envelop niet beschadigt bij de post

 • Keuze uit een blanke of donkere letter

 • Elk houten letter is voorzien van een plakstrip en makkelijk te bevestigen

 • Gratis (telefonisch) advies

 • Gratis offerte en digitale proefkaart

 • Inclusief kleur, lettertype en tekst naar wens

 • Na akkoord offerte zijn er nog drie correctierondes mogelijk

   

   

Kost het bevestigen van een houten figuurtje veel tijd?

De houten figuurtjes ontvangen jullie los bij de geboortekaartjes. Deze zijn erg gemakkelijk te bevestigen op de geboortekaartjes. Op de achterkant van elk houten figuurtje zit een plakstrip die gemakkelijk met de nagel is te verwijderen. Op de voorkant van het geboortekaartje zit een streepje zodat je gelijk de juiste positie weet. Met honderd geboortekaartjes ben je ongeveer een half uurtje bezig. Klik hier voor de instructiefilm.

Kunnen jullie de accessoires bevestigen?

Wij kunnen tegen een kleine meerprijs van 30 cent per figuurtje de houten figuurtjes bevestigen. Deze optie komt tijdens het bestelproces aan bod.

Hoe lang van tevoren moet ik de kaartjes bestellen?

We hebben een beperkt aantal plekken én het ontwerp voor je kleintje heeft echt tijd nodig. Ons advies? Vraag een offerte aan tussen de 20-34 weken van je zwangerschap. Dan weet je zeker dat wij nog plek hebben.

Ik zou graag twee kaartjes willen combineren, kan dat?

Wanneer je twee kaartjes wilt combineren, kies je tijdens het bestelproces één van beide kaartjes. Verderop in het bestelproces kun je vervolgens een plaatje uploaden van het andere kaartje. Geef bij het veld ‘Opmerkingen’ je specifieke wensen door.

Is het mogelijk om het ontwerp aan te passen?

Elk ontwerp is aan te passen wat betreft tekst, kleur en lettertypes. Ook is het mogelijk om er bijvoorbeeld een fotootje of kleine illustratie bij te plaatsen. Voor grote aanpassingen brengen we mogelijk kosten in rekening, uiteraard wordt je hierover geïnformeerd.

Wij weten niet wat het geslacht is. Kan ik twee ontwerpen ontvangen?

Ja, het is mogelijk om twee ontwerpen te ontvangen. Voeg beide kaartjes toe aan je offertemandje, dan gaan wij ermee aan de slag! 

Als ik een offerte aanvraag, zit ik dan ergens aan vast?

De offerte en digitale proefkaart ontvang je geheel vrijblijvend. Pas na akkoord op de offerte is de bestelling definitief.

Wat is de levertijd van deze geboortekaartjes? (Offset)

In verband met onze ambachtelijke druktechniek hebben de kaartjes een nachtje nodig om mooi op te drogen. Geven jullie akkoord op de definitieve digitale proefkaart op een werkdag vóór 12.00 uur, dan worden de kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en de volgende werkdag in een mooi pakket naar jullie verstuurd. Over het algemeen worden de geboortekaartjes een werkdag later bezorgd. De levertijd is in het algemeen dus twee werkdagen. Wij hebben echter geen invloed op eventuele vertragingen door PostNL.

Let op: in het weekend zijn wij gesloten. De geboortes worden dan maandagochtend opgepakt.

Help, deze formaten kosten in België twee postzegels per kaartje. Kan het formaat aangepast worden?

Wij kunnen elk geboortekaartje aanpassen naar een ander formaat. Vermeld dit tijdens de offerteaanvraag bij het veld ‘Opmerkingen’. Wij nemen dan contact met je op en passen vervolgens de maten van het kaartje aan.

Wat leuk, een ontwerp voor onze postzegel. Is elk ontwerp mogelijk?

Ja, elk ontwerp is mogelijk. Wij passen graag het ontwerp van de postzegel aan op jouw geboortekaartje.

Druktechniek Ambachtelijk drukwerk | offset
Inkt kleur(en) Roestrood
Formaat 26 x 13 cm | rechthoeking dubbel
Gramsgewicht

300 grams

Levertijd

5 werkdagen

Geven jullie akkoord op de definitieve digitale proefkaart vóór 15.00 uur, dan worden de kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en gaan wij aan de slag met de houten letters. Doordat de houten letters speciaal op maat gemaakt worden zit hier wat extra tijd in. Houd rekening met een levertijd van 5 werkdagen. Wij hebben geen invloed op eventuele vertragingen door PostNL.

Wil je de kaarten met spoed ontvangen? Dat kan, mits je het geslacht van tevoren weet en je de aanvraag een maand van tevoren plaatst. Na akkoord op de digitale proefkaart kunnen wij de houten letters alvast bestellen zodat deze klaarliggen. De levertijd is dan 2 werkdagen in plaats van 5. De extra kosten hiervan zijn 20 euro. Interesse? Vermeld dit dan in het veld Opmerkingen.

Kaartjes die je vast ook leuk zult vinden

200