Beperkt plekken beschikbaar in maand april-juni. Vol = vol. Lees onze werkwijze en check beschikbaarheid hier.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

7 tips voor teksten rondom het Coronavirus op je geboortekaartje

Lees in deze blog onze 7 tips rondom het Coronavirus
24 maart 2020

Ja, welke tekst zet je nu op geboortekaartje in deze tijden van het Coronavirus? Ga je voor een duidelijke zin, of laat je juist één en ander weg? In deze blog deel ik zeven tips die ik voorbij heb zien komen op onze geboortekaartjes.

7 tips coronavirus.jpg

Ja, welke tekst zet je nu op geboortekaartje in deze tijden van het Coronavirus? Ga je voor een duidelijke zin, of laat je juist één en ander weg? In deze blog deel ik zeven tips die ik voorbij heb zien komen op onze geboortekaartjes.

 

Tip 1: Ga voor een hele duidelijke zin
Je kan op je geboortekaartje de volgende zin vermelden: 'Door de huidige omstandigheden kunnen wij helaas geen bezoek ontvangen'.

Tip 2: Ga voor een hele duidelijke zin
Haal zinnetjes zoals 'Bel, kom en bewonder' weg en laat alleen je telefoonnummers staan.

Tip 3: Nodig mensen uit voor een kraamfeest
Nodig mensen uit voor een kraamfeest. Je kan het zo noteren: 'Bezoek ontvangen wij graag tijdens een kraamfeest. Datum volgt nog.' Je kan dan nog later een datum inplannen en dit aan je familie, kennissen en vrienden kenbaar maken.

Tip 4: Raamvisite in plaats van kraamvisite
Nodig mensen uit om buiten een beschuitje te eten. Raadpleeg wel even vooraf of dit toegestaan is, dit kan met de week veranderen.

Tip 5: Schriftelijke felicitatie - gedichtje
Je kan op je geboortekaartje ook de volgende zin vermelden: 'Felicitaties vinden wij fijn, maar mag het in verband met het Coronavirus schriftelijk zijn?'.

Tip 5: Ga voor een extra kraamborrelkaartje
Je kan juist ook gaan voor een kraamborrelfeest. Ik raad dan wel aan om dit feest ergens einde van de zomer te plannen, dan weet je (bijna) zeker dat het feest kan doorgaan. ;-)

Tip 7: Ga voor een extra kaartje
Voeg een los kaartje toe (in de stijl) van het geboortekaartje en zet hierop je wensen rondom bezoek. Zo staat er op het kaartje van je kleintje niet iets over het Coronavirus. Je kan gemakkelijk een kraamborrelkaartje bestellen naast het kaartje. Wij passen het kraamborrelkaartje graag aan naar het ontwerp van je geboortekaartje met de teksten rondom visite in deze tijd.


Bijpassende artikelen

Uniek kraamborrelkaartje | ontwerp op maat
Kraamborrelkaartje | op maat gemaakt
Bekijken
221
14509371