Beperkt plekken beschikbaar in maand april-juni. Vol = vol. Lees onze werkwijze en check beschikbaarheid hier.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Compleet: Bekijk hier het hele setje die wij voor Seth hebben gemaakt

Een compleet setje met hele fijne details
01 november 2019

Ja, dit gedichtje moest zeker een mooie plek krijgen op het geboortekaartje, zo vertelde Jantine mij aan de telefoon. ⁠Lees in deze blog de reden en bekijk het hele complete setje die wij voor Seth hebben gemaakt.

Seth-IMG_4630

"Wat ik het mooiste vond? Dat was zijn naam in het goud" 

Een poosje geleden mailde Jantine mij met de vraag of ik alsjeblieft ook weer een mooie kaart voor hun vijfste kindje wilde maken. Ja natuurlijk!;-) Het was namelijk niet de eerste keer dat Jantine ons had benaderd. Voor hun dochter hebben wij ook het kaartje ontworpen.

Jantine wilde dit keer een zwart-wit foto van de kleine en ook een extra kaartje met het hele gezin erop. Daarnaast vond ze goudfolie ook erg mooi.

Details
Tadaaa, met deze eisen ging ik aan de slag. Met een klein beetje trots deel ik graag het resultaat met jou. En let vooral op de kleine details.


Geboortedatum gedrukt zonder inkt
Zie je de geboortedatum? Deze hebben wij gedrukt met onze letterpers zonder inkt. Hierdoor is 'tie heel subtiel aanwezig. En oh, ik houd daar zó van. Juist dat soort details maken je kaartje heel erg af.

Gedichtje
Het gedichtje nam een bijzondere plek op de kaart. Dit was ook zeker niet zonder reden. Op de eerste echo's zagen ze verschillende afwijkingen, waardoor de artsen zich toch afvroegen of ze het kindje niet weg wilden laten halen. Het was al hun vijfde kindje, wilden ze dit écht? Maar voor Jantine en haar man was ook dit kindje, met of zonder afwijkingen welkom in hun gezin. Maar hoe bijzonder, bij de 20 weken echo was helemaal niets meer verontrustends te zien.⁠❤️

Drie laags papier
Dit kaartje hebben wij gedrukt op 3 laags papier. Voor de middelste laag hebben we gekozen voor een zachte tint grijs, zodat deze niet al te veel aandacht vraag. De buitenste lagen zijn structuurpapier crème. Een fijn papiersoort met een hele mooie lijnenstructuur erin verweven.

Matte goudfolie
De naam op zowel de voor- als achterkant hebben wij gedrukt met matte goudfolie. Deze heeft een net wat subtielere uitstraling als glimmende goudfolie.Persoonlijke postzegel
Om het pakketje af te maken hebben wij gekozen voor een transparante envelop. En zie je die postzegel? Ja, dat is niet een standaart postzegel, maar écht het handje van Seth. Jantine vertelde mij dat sommige mensen dachten dat het een standaart foto was;-) Zo maak je 'em net wat persoonlijk. Wil je ook zo'n persoonlijke postzegel? Wij maken 'em gratis voor je bij jouw geboortekaartje. Klik hier om er alles over te lezen.

Maatwerk
Word je ook zo blij van deze fijne details? Zoek je ook een geboortekaartje die helemaal niemand heeft en heel erg persoonlijk is? Heb je ook een hekel aan een -zoals Jantine het tegen mij zei- hysterisch kaartje met kleuren en allemaal toeters en bellen? Maakt je hart ook een sprongetje bij het zien van aaibare papiersoorten?

Mail ons dan je wensen naar info@studiokuuk.nl. Wij nemen dan contact met je op en denken graag met je mee.

221
14509371