Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden

Net-niet koffie

Oké, dit begrijp je alleen als je een liefhebber bent.
31 december 2019

Oké, dit begrijp je alleen als je een liefhebber bent. Altijd als wij op bezoek gaan dan krijg je natuurlijk de gebruikelijke vraag. Koffie of thee?

Modern geboortekaartje in het mosgroen met leren label

Kijk, je kan moeilijk vragen: “Hebben jullie lekkere koffie?”

Tsja, wat als ze geen lekkere koffie hebben? Of zo’n grote mok met slootwater waar je de hele avond over kan doen voordat hij éindelijk op is? Of wat dacht je van net-niet koffie, zoals Senseo koffie? Brr… Ik kan me nog zó goed heugen dat dat helemaal in kwam. Werkelijk waar iedereen had zo’n apparaat in huis staan. Vast goede marketing, want over deze surrogaat-smaak valt zeker te twisten.  

Kijk, je kan moeilijk vragen: “Hebben jullie lekkere koffie?”. Met een knipoog - vragend dan hè. Nee, dat werkt niet, want iedereen vindt zijn eigen koffie de lekkerste koffie die er bestaat. Nee, tegenwoordig stel ik een andere vraag. “Is het échte koffie?” En deze vraag geeft mij een heel goed beeld.

Zo waren wij pas bij een tegelboer en bood de verkoper heel vriendelijk een bakje koffie aan. “Uuh, is het echte of neppe koffie?” Een beetje verlegen gaf de man aan dat het poederkoffie was. Ik wist genoeg, een lekker bakje thee;-).

Zo werkt dat ook in geboortekaartjesland. Wat voor ons echt heel erg belangrijk is dat het écht is. Dus geen drukwerk zoals een kaartje waarbij het lijkt alsof deze op karton is gedrukt, maar waarbij er een kartonlook gedrukt is. Of wat dacht je van (leren) labeltjes die gedrukt zijn op de kaart? Hartstikke nep natuurlijk.

Wil je ook het verschil ervaren tussen ‘echt’ en nét-niet? Mijn advies: vraag een serie proefkaartjes aan en beoordeel zelf.;-) Klik snel door naar onze gratis proefkaartjes!

 


221