Let op: wegens zwangerschap hebben wij GEEN plek meer beschikbaar in de maand juni en juli. Voor augustus en september zijn er nog een beperkt aantal plekken. Klik hier voor meer informatie.
• Ondanks de verscherpte maatregelen (i.v.m. Coronavirus) van de overheid en de topdrukte, gaan onze leveringen van geboortekaartjes gewoon door. •

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Dezelfde basis, totaal verschillende uitstralingen

Hoe geboortekaartjes met dezelfde basis een hele andere uitstraling krijgen.
14 oktober 2019

Dit kaartje voor Feline maakte ik enkele jaren geleden. 
Ik weet nog wel dat ik helemaal verrast was toen ik het geboortekaartje in handen had.

Lief geboortekaartje met hartjespreeg

 

Die hartjes die omhoog waren gedrukt, prachtig. 
Vooral in het licht gaf dit een heel mooi effect. 

En zo leuk. Op basis van dit geboortekaartje hebben we heel veel look-a-like kaartjes mogen maken. Dezelfde basis, maar toch weer met een hele verschillende uitstraling.

 

Het kaartje van Famke is heel eenvoudig en minimalistisch, met de hartjes in blindpreeg en de naam in bling goud.

Of wat dacht je van het kaartje van Charlotte? De hartjes zijn in het zwart gedrukt en de naam glimt prachtig door het goudfolie. 

Ook bij het kaartje van Elieke maakten we gebruik van folie, maar dit keer roséfolie mat. En zie je dat roze hartje? Een lief detail!

Bij deze variant zijn de hartjes ook in blindpreeg en de letters in bling goud, maar door het aangepaste formaat krijgt het kaartje weer een heel andere uitstraling. 


 

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit kaartje en wil je graag de gepreegde hartjes in het echt bekijken en voelen? Bestel dan een gratis proefkaartje van Feline of Famke
 


@StudioKuuk op Instagram

221