Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden

Akelig blauwe postzegel

Lees hier alles over mijn (Henrieke) inpaktalent, preciesheid en wat dat met studiokuuk te maken heeft.
29 maart 2019

Lees hier alles over mijn inpaktalent, preciesheid en wat dat met studiokuuk te maken heeft.

Postzegel ooievaar.jpg

Gek genoeg, maar inpakken is niet mijn sterkste kant. Altijd gaat er wel iets mis met een plakbandje of kom ik niet weg met die flappen aan de zijkant. Gedoe zeg maar. Mijn collega’s zijn daar een stuk beter in. We krijgen namelijk vaak complimenten over onze pakketjes omdat het allemaal zo mooi is ingepakt.

Afijn, ik moest toch van de week een pakketje inpakken. Uiteraard heb ik écht mijn best gedaan. En dit keer was het goed gelukt. Zwart inpakpapier, gouden stempel van studiokuuk, half transparante plakband en adressticker precies in het midden. Ik was zelfs een klein beetje trots op het resultaat.

Hup, op de fiets naar het Postkantoor. Daar moest alleen nog een verzendsticker op.De vrouw achter de kassa weegt het pakketje en prrrr…daar komt de verzendsticker eruit. Hop, ze plakt hem argeloos op mijn mooi, ingepakte doosje. En ik had nog wel zo mijn best gedaan. Daar staat de sticker, gewoon schuin over de adressticker heen.

Zo hebben we dat wel eens vaker met PostNL. En dan denk ik aan de postzegels. Jarenlang hadden ze van die geboortepostzegels met een ooievaar erop. Ken je ze nog?

Zo hebben we dat wel eens vaker met PostNL. En dan denk ik aan de postzegels. Jarenlang hadden ze van die geboortepostzegels met een ooievaar erop. Ken je ze nog? Zo’n akelig blauwe postzegel met een ooievaar met een knalgeel doekje in z’n bek. Bij mij staan ze in m’n geheugen gegrift… Nu doen ze het net iétsje-pietsje beter met een blauw-roze postzegel met een paardje en wat andere kleine spul die passen bij een pasgeboren baby. Maar niét bij onze geboortekaartjes.

Dan heb je zo’n stijlvol geboortekaartje gekozen met een passende sluitsticker en zelfs bedrukking van je adressen in de kleur van je geboortekaartje en heb je zo’n lelijke postzegel. Not done.

Gelukkig hebben ze het licht gezien bij PostNL. Ze hebben namelijk sinds kort persoonlijke postzegels. Je kan nu postzegels in de stijl van het geboortekaartjes krijgen. Hoe tof is dit! En het leuke is, wij maken gratis een ontwerp in de stijl van je geboortekaartje. Via deze link kun je een aantal voorbeelden van deze ontwerpen zien en een gratis ontwerp aan vragen.

Ben je benieuwd hoé je dit bij PostNL aanvraagt? Klik dan hier en lees de blog over persoonlijke postzegels.

Bijpassende artikelen

Ontwerp persoonlijke postzegel | hartje | deftig blauw
Ontwerp postzegel | deftig blauw | hartje
Bekijken
Ontwerp persoonlijke postzegel | foto | zwart
Ontwerp postzegel | zwart | foto
Bekijken
Ontwerp persoonlijke postzegel | konijntje | deftig blauw
Ontwerp postzegel | deftig blauw | konijntje
Bekijken
221