Yes, we gaan weer online vanaf FEB. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Alles over het geboortekaartje Belle

Hoe Nienke haar ervaring met studiokuuk anders uitgepakt heeft dan de eerste keer.
01 februari 2019

Een doos met geboortekaartjes ontvangen en dan janken geblazen omdat de kaartjes er anders uitzien dan je verwacht? Mama Nienke overkwam het bij haar eerste geboortekaartje bij een andere leverancier. Lees hier hoe wij haar hebben geholpen en garanderen dat dát je niet overkomt. (Met uitzondering op kraamtranen van blijdschap;-)

Belle_DSC_3162

Onze ervaring met het geboortekaartje van ons eerste dochtertje was niet zo positief. De kleur viel heel anders uit in het echt. Met deze ervaring was het niet makkelijk om een kaartje uit te zoeken voor ons tweede kindje.

Tijdens haar zoektocht naar een passend geboortekaartje voor haar tweede kindje kwam Nienke via Instagram bij ons terecht. Ze was gelijk gecharmeerd van onze stijl en bestelde een proefpakket met verschillende papiersoorten, kleuren, en ontwerpen. Met haar vorige ervaring wilde ze graag échte voorbeelden zien.

Nadat ze de kleuren, de prachtige papiersoorten met rëlief en onze verschillende druktechnieken had gezien was ze overtuigd. Wij mochten voor haar tweede een geboortekaartje ontwerpen. Ze wilde een stijlvol en chique geboortekaartje met goudfolie, preeg en een losse fotokaart. Dat was een toffe uitdaging! Na verschillende digitale proefontwerpen en telefoongesprekken lag daar het ontwerp voor haar tweede kindje.

Graag nemen we je mee naar de details
En het resultaat mag er zijn, vind je ook niet?! Zowel mama Nienke als wij van studiokuuk waren erg enthousiast over het resultaat. Zo vertelde Nienke ons dat iemand tegen haar zei dat dit het mooiste geboortekaartje was die ze had gekregen. Graag nemen we je mee naar de details: goudfolie hartjes op de voor- en binnekant van het geboortekaartje en zelfs op de voering van de envelop. Prachtig toch? Haar naam hebben we heel subtiel naar boven gedrukt (blindpreeg) waardoor het kaartje erg chique wordt. Om het helemaal af te maken hebben we een ontwerp voor een persoonlijke postzegel gemaakt aan de hand van een detailfoto. Wist je dat we dit ontwerp gratis maken? Bekijk hier voor een overzicht van al onze ontwerpen. Zit je ontwerp er niet bij? Dan maken we gerust een nieuw ontwerp. Tenslotte heeft Nienke zelf de envelop dicht gemaakt met wax-stempel.

     

Iemand zei zelfs: ‘Dat is echt het mooiste kaartje wat ik ooit heb gehad.’

Vraag een gratis proefpakketje aan
Misschien heb je ook wel eens een nare ervaring gehad met een eerder gekozen geboortekaartje of vind je spannend om online te bestellen. Dan hebben wij een aantal tips hoe je kunt voorkomen:

  • Wij raden het zeker aan om, net als Nienke, eerst een proefpakketje met kleuren- en papiersamples aan te vragen. Dit voorkomt misverstanden over de kleur en papiersoorten. Op het scherm kan het er namelijk zo anders uitzien.
  • Wil je een afwijkende kleur? Stuur dan een kleurenstaaltje met de post, in plaats van per mail met een afbeelding, naar ons toe. Dan weten wij exact welke kleur je bedoeld en kan onze drukker deze tint benaderen.
  • Bij twijfel over het ontwerp dan raden wij zeker aan om te bellen. Dan bekijken we samen het ontwerp en gaan op zoek waar de twijfel vandaan komt. Soms is het zoiets kleins zoals een ander lettertype of kleur.
  • Wist je dat wij op aanvraag ook een PDF kunnen sturen van je geboortekaartje? Deze kun je dan zelf uitprinten en zo de grootte van de lettertypes beoordelen.

Bijpassende artikelen

Ontwerp persoonlijke postzegel | foto | zwart
Ontwerp postzegel | zwart | foto
Bekijken
Envelop crème met voering | vierkant | 14 x 14 cm | studiokuuk
Voering | patroon hartje | goudfolie
Bekijken
221