Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Bekijk hier hoe je meerdere ontwerpen met elkaar kunt combineren tot een nieuw geboortekaartje

Bekijk hier hoe je meerdere ontwerpen met elkaar kunt combineren
29 maart 2019

Heb je meerdere toffe geboortekaartjes bij ons op de website gezien? En wil je bijvoorbeeld twee ontwerpen combineren tot één kaartje? Dat kan. In deze blog leggen we je uit hoe je dat doet en hoe je kaartje dat een heel andere uitstraling kan geven.

Stoere geboortekaartjes voor jongen met houten figuurtje

Heb je meerdere toffe geboortekaartjes bij ons op de website gezien? En wil je bijvoorbeeld twee ontwerpen combineren tot één kaartje? Dan kan dat. Wij doen het eigenlijk dagelijks. En we hebben ondertussen zoveel ontwerpen, dat we het niet eens allemaal op de website kunnen zetten. Dus combineer gerust twee ontwerpen tot één geboortekaartje.

Combineer twee ontwerpen met elkaar
Ik ga je een aantal voorbeelden laten zien, zo kun je even kijken hoe dat werkt. Zo hier het kaartje Jack. Misschien vind je het een mooi ontwerp, maar net wat te rustig. En wil je het graag gecombineerd hebben met de stippeltjes van Aron. Nou, dat kan! Tada het nieuwe kaartje: de basis van het kaartje Jack met de stippeltjes van het kaartje Aron.

Laat een deel van een ontwerp weg
Gecharmeerd van het kaartje van Max, maar houd je niet zo van stippeltjes en een oudblauwe achterkant? Dan kunnen we ‘m ook maken zonder stippeltjes en oudblauwe achterkant.


Hetzelfde ontwerp, alleen zijn kleuren en lettertype aangepast.

Wissel de kleuren om
Het bekende kaartje met de deftige blauwe achtergrond en witte sterretjes. Vind je dat net wat te veel? Dan kunnen we ‘m ook wisselen. Dus dan doen we ‘m precies andersom. Deze is gecombineerd met goud en deze is gecombineerd met koper, daarin kun je dus ook nog wisselen.

Verander de afbeelding
Of wat dacht je van dit kaartje? Vind je dat gouden randje ook al zo mooi, maar wil je graag een ander diertje? Dat kan ook! Hier met een konijntje en hier met een ezeltje.Verander de tint
Tenslotte het kaartje met de stippeltjes omgetoverd in het hippe kleurtje, helemaal het kleurtje van nu, mosgroene tint met daarbij een koperkleurig strikje. Zo zie je dat wij heel veel kunnen mixen tot weer een nieuw ontwerp.

Hoe je dat doet
En nu vraag je je misschien af, hoe doen wij dat? Nou eigenlijk heel gemakkelijk. Ga naar onze website: www.studiokuuk.nl en ga naar het kaartje die je echt het mooist vindt. Klik op de gouden knop ‘vraag een gratis digitale proefkaart en offerte aan’ en geef hier je wensen aan.  Bij het laatste puntje ‘Afwerking’ kun je aanvinken dat je een combinatie wilt van twee ontwerpen. Bij het veld Opmerkingen kun je dit toelichten en eventueel een foto van de andere kaart eraan toevoegen.


Geef punt 6 kun je aangeven dat je twee ontwerpen wilt combineren. Geef bij het veld Opmerkingen je wensen aan.

Wij gaan met die twee ontwerpen aan de slag en maken er één ontwerp van. Je krijgt dan binnen enkele dagen een digitale proefkaart op basis van twee ontwerpen in je mailbox. Ik zou zeggen: veel succes ermee!


221