Yes, we gaan weer online vanaf FEB. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

De kaartjes compleet door studiokuuk laten verzenden

Alleen de geboortekaartjes uitkiezen, goedkeuren en dan er helemaal niets aan te hoeven doen? JA, DAT KAN!
22 augustus 2019

Herken je dat? Bevestig je ook het liefst zelf de leren labels, of plak je ook het liefst zelf de houten figuurtjes op (want stel je voor dat je man of partner ze net anders opplakt, die ziet überhaupt niet eens als het verkeerd gaat), maar zie je het aan de andere kant ook niet zitten om het te midden van de drukte te moeten doen? 

Anoukfotografeert-studiokuuk-groot-48kopie_klein

Dan heb ik vandaag nog een fijne tip voor je. Wist je dat wij dat ook kunnen doen voor jou? Van het bevestigen van de leren labels of houten figuurtjes tot het compleet verzenden van de kaarten. Super handig, en trust me, wij zorgen ervoor dat de kaarten precies zo worden zoals je voor ogen had. We kennen de pijnpunten;-). Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is.

Bevestigen van de accessoires
Van het bevestigen van de leren labels, fotokaartjes tot het plakken van de houten hartjes. Wij kunnen dat allemaal voor je doen. Geef tijdens de laatste stap (nummer 5: Afwerking) aan: ‘Jullie mogen de leren labels of houten hartjes bevestigen’.  
 

Bedrukken van de enveloppen
Graag bedrukken wij je adressen in de stijl van je geboortekaartje. Op basis van de door jou geleverde Excellijst bedrukken wij de enveloppen in de kleur en lettertype van je geboortekaartje. Klik hier om de Excellijst te downloaden. (link naar Excel bestand)
 

Verzenden van je geboortekaartje en enveloppen
De kaarten worden met zorg in de enveloppen gedaan en eventueel voorzien van een sluitsticker. Daarna worden ze voorzien van een postzegel en verzonden. Wil je graag gebruik maken van een persoonlijke postzegel? Dan bestellen wij, na akkoord op het ontwerp, de persoonlijke postzegels speciaal voor jou. 

De kosten van de postzegels worden achteraf per factuur berekend. 

Klik hier om naar het product ‘compleet verzenden vanuit studiokuuk’ wilt gaan.

Oh, dat kost maar 40 cent meer per kaartje….
Ja, dat klopt! Maar houd er wel rekening mee dat je deze optie altijd in combinatie met bedrukte enveloppen en het bevestigen van de accessoires moet bestellen. 

Hoe weet ik zeker dat het goed gaat?
Geloof me, wij weten als geen ander de pijnpunten en zijn dan ook SUPER precies met het versturen van de kaarten. Of kijk naar onze klantenbeoordelingen. Dat zegt genoeg toch?;-)
 

Bijpassende artikelen

Speciale envelop bij geboortekaartje | adresbedrukking | diverse kleuren
Bedrukking adressen op envelop
Bekijken
Compleet verzenden vanuit studiokuuk
Bekijken
221