Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden

Een fantastische reactie

Bij elke nieuwe aanvraag bellen wij de aanstaande papa of mama altijd even op. Gewoon, om even kennis te maken en om de wensen door te nemen.
20 december 2019

Bij elke nieuwe aanvraag bellen wij de aanstaande papa of mama altijd even op. Gewoon, om even kennis te maken (wel net zo leuk toch om te weten welke stem er bij het mailtje hoort) en om de wensen door te nemen.

Anoukfotografeert-studiokuuk-groot-80-bewerkt_v2kopie.jpg

'Wil je het nummer van m'n vrouw? Ik geef deze GELIJK even...'

Meestal bel ik de vrouw op. Sorry mannen, maar meestal hebben jullie toch net wat minder zicht op ‘jullie’ wensen voor het geboortekaartje dan de vrouwen. En als ik toch dan de man bel krijg ik zoiets te horen van: ‘Oh wil je het nummer van m’n vrouw? Ik geef deze GELIJK even… joehoe, daahaag!’ of sterker ‘Wie ben je? O van de geboortekaartjes, ja, daar had mijn vrouw het wel pas over….”. 

Pas had ik helemaal een fantastische reactie. Ik belde per ongeluk het nummer van de man. Die reageerde met de woorden: ‘Ooo, Henrieke van studiokuuk? Hey, wat leuk joh. Ik herken je stem van de filmpjes.’ Gewéldig toch? We hadden al een beetje kennis gemaakt via de film. 

Afijn, nu we het toch over filmpjes hebben. Wist je dat ik heel veel tips deel via onze youtube-kanaal? Je kan ‘em hier vinden.
 


221