Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Een foto op je geboortekaartje, wel of geen professionele fotograaf inhuren?

Een tip voor de mooiste foto op je geboortekaartje.
18 oktober 2019

Vind je een kaartje met een foto erg mooi, maar twijfel je of je daarvoor wel of geen professionele fotograaf moet inhuren? Lees snel verder. 

Speciaal geboortekaartje | foto | leren label gekalligrafeerd

Een foto maakt een geboortekaartje heel persoonlijk, maar een foto maakt of breekt het kaartje. 

Wat een cutie hè, het kaartje van Lewis? Wij zijn helemaal mal van dit fotokaartje. En wat dacht je van deze? Deze is ook zo mooi! Ben je ook helemaal mal van deze geboortekaartjes en twijfel je of je de foto met een mobiel kan maken? Nou dan heb ik een tip voor je!

Stel je gaat voor deze kleine kaartjes, de labelkaartjes, die je dus aan je geboortekaartje doet of een klein fotokaartje, dan kan het prima met je mobiel. Want het is klein en de kans dat het dan misgaat is echt heel nihil.

Ga voor zo’n grote fotokaart, waar de foto écht het belangrijkste element is op je geboortekaartje. Dan raad ik echt zeker aan om voor een professionele fotograaf te gaan. Want zoals je ziet, de foto maakt of breekt echt het kaartje. Dus ga je voor een kleine foto, dan kun je het met je mobiel doen of door een professionele fotograaf. Voor echt een grote fotokaart, adviseren wij om een professionele fotograaf in te huren. 

 

Twijfel je nog? Vraag ons gerust om advies! 
 


221