Let op: wegens zwangerschap hebben wij GEEN plek meer beschikbaar in de maand juni en juli. Voor augustus en september zijn er nog een beperkt aantal plekken. Klik hier voor meer informatie.
• Ondanks de verscherpte maatregelen (i.v.m. Coronavirus) van de overheid en de topdrukte, gaan onze leveringen van geboortekaartjes gewoon door. •

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden

Gevoerde enveloppen

Gevoerde enveloppen
01 oktober 2019

Vind je het ook al zo tof om een gevoerde envelop bij je geboortekaartje te krijgen? Maar zie je er nu al tegenop om dat allemaal te gaan lijmen en plakken in je kraambed? Of ben je bang voor geklieder met lijm, met als gevolg gebobbelde enveloppen? ;-)

6 (1 van 1)-2

Dan heb ik goed nieuws, want sinds kort doen wij dat voor jou! Het enige wat je hiervoor moet doen is het aanvragen van de gevoerde enveloppen. Hoe je dat doet?

Vraag een offerte van je favoriete kaartje met bijbehorende envelop aan via onze website. Nadat je deze in je offertemandje hebt geplaatst, kun je onder het kopje Accessoires nog de voering voor je envelop bestellen. Let op: de voeringen moet je wel los bestellen bij je envelop en geboortekaartjes, maar je krijgt ze geplakt en wel aangeleverd. Supermakkelijk natuurlijk! Bij sommige Premium Pakketten zit de voering er al in, dan hoef je ze er niet los bij te bestellen. Dit staat dan duidelijk bij het product vermeld.

Onze collectie met voeringen kan per seizoen verschillen. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld een voering met hele kleine hartjes in goudfolie en een blauw gestreepte voering. Mocht je dus fan zijn van een voering dan raad ik aan om ze tijdig te bestellen, want bij deze collectie geldt: op is op!
 


@StudioKuuk op Instagram

221