Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden

Gratis appeltaart *

Wat een gratis appeltaart * te maken heeft met geboortekaartjes van studiokuuk
09 mei 2019

Van de week stond ik in de rij van de Plus met een gratis* appeltaartje. Mom, mom. Totdat ik thuiskwam met een zak met boodschappen, zónder die appeltaart. In de nieuwste blog lees je alles over deze appeltaart met een sterretje en waarom je dat bij studiokuuk niet zult meemaken.

Anoukfotografeert-studiokuuk-groot-34

Word je er soms ook zo moe van? Ik was pas bij de Plus boodschappen aan het doen. Even vlug, voor wat kleine boodschapjes. Het was net op zo’n moment dat je erg trek krijgt van al die lekkere etenswaren om je heen. Zo rond 11 uur. Maar ik had me voorgenomen om niets aan zoetigheid mee te nemen.

 

Gratis appeltaartjes
Totdat ik bij de kassa stond en er op een grote poster stond: Gratis appeltaartjes! Yess, dacht ik. Als het dan gratis is dan mag het wel;-). Mmm… Ik verheugde me er al op. Samen met manlief een taartje opsmikkelen in het zonnetje. Héérlijk.
 

Ik was aan de beurt. Pakte mijn tas en begon de paar spulletjes in te pakken. De kassière pakte de appeltaart en keek mij vragend aan. Uhm, wist u dat het pas vanaf 50 euro is? Ai, nee dat sterretje had ik niet gelezen. Ah, wat bale nou. Een soort van schaamte bekroop mij. In mijn enthousiasme had ik die kleine lettertjes niet meer gelezen. Mm, weg fijn koffiemomentje met taart.


Gratis met van die kleine sterretjes erbij
Dat wil je gewoon niet. Gratis met van die kleine sterretjes erbij. Waardeloos. Begrijpen we. Daarom kun je bij ons gratis én vrijblijvend een digitale proefkaart en offerte aanvragen. Zonder sterretjes of een addertje onder het gras. Vraag via deze link een gratis digitale proefkaart en offerte aan.

 

221