Yes, we gaan weer online vanaf FEB. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Hoe maak je een feestje van je geboortekaartje?

In deze blog geven wij vijf tips
29 maart 2019

In deze blog geven wij vijf tips

Anoukfotografeert-studiokuuk-groot-49kopie

Een kaartje dat niet alleen de geboorte van jullie kleintje bekend maakt, maar zó speciaal is dat het uitpakken een feestje op zich is.

Ik heb een tante die van elk cadeau een feestje maakt. Ze verpakt presentjes niet in standaard cadeaupapier, maar besteedt er écht aandacht aan. Op een klein cadeautje plakt ze een veertje, tijdens mijn bruiloft kreeg ik bij het geschenk een bijpassend envelopje van stof, met garen afgewerkt. In die envelop zat een lieve brief, geschreven op prachtig papier. Deze tante besteedt tijd, aandacht en liefde aan ieder cadeautje en dat doet iets met jou als ontvanger. Je wordt er gewoon blij van!

Precies dat blije gevoel krijg je ook bij het ontvangen van een geboortekaartje waar net even meer aandacht aan is besteed. Een kaartje dat niet alleen de geboorte van jullie kleintje bekend maakt, maar zó speciaal is dat het uitpakken een feestje op zich is. De vraag is wel: hoe maak je jouw kaartje speciaal, zonder dat het enorm veel tijd kost? Nou, ik heb vijf tips voor je:

 1. Gebruik een sluitsticker, dat maakt ieder kaartje af! Bij Studiokuuk hebben we ze in verschillende kleuren, kijk maar naar voorbeelden op onze website. Eigenlijk is iedere kleur en elk figuurtje mogelijk. We kunnen ze helemaal aanpassen naar jouw geboortekaartje.
   
 2. Naam en adres van de ontvanger kunnen we in jouw style op de envelop bedrukken. Dat geeft je kaartje net even een persoonlijk accent.
   
 3. Over de envelop gesproken, die kunnen we ook uitvoeren met een voering. Sluit de voering dan wel af met een sluitsticker. Dat is niet alleen mooi, het is ook belangrijk dat je hier een sluitsticker (of masking tape-je) plakt. Anders heb je kans dat de ontvanger de envelop aan de bovenkant openscheurt en dat is zonde van de voering.
   
 4. De envelop is ook te bedrukken, helemaal in de style van je geboortekaartje. Dit kan aan één en twee kanten.
   
 5. Ook leuk: een postzegel in jouw persoonlijke style. Passend bij het kaartje of juist voorzien van een vrolijk accent. Hartjes, een konijntje of de naam van je kleintje? Kan allemaal. Leuk om te weten: wij maken gratis een ontwerp voor je en mailen je een bestandje. Dit kan je heel eenvoudig  uploaden naar www.persoonlijkepostzegel.nl.

   

Word je al enthousiast? Kijk op onze website bij de accessoires. Of bekijk onze PREMIUM PAKKETTEN (Nieuw en worden wekelijks aangevuld!) Voor een kleine meerprijs kun je hier een totaal pakketje kopen met alles erop en eraan. Wij van Studiokuuk maken samen met jou van je geboortekaartje een feestje!


 

Bijpassende artikelen

Speciale envelop bij geboortekaartje | adresbedrukking | diverse kleuren
Bedrukking adressen op envelop
Bekijken
Speciale envelop bij geboortekaartje | strik | zwart
Bedrukking envelop | strikje
Bekijken
221