Yes, we gaan weer online vanaf FEB. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Ik weet nog niet wat het wordt. Help! Kan ik dan wel een geboortekaartje bestellen?

Bekijk hier de opties om je geboortekaartje te bestellen, zonder dat je het geslacht weet.
18 oktober 2019

Wil je graag een geboortekaartje bestellen voor je kleintje, maar weet je het geslacht nog niet? Dan hebben we een aantal opties voor je hoe je toch een geboortekaartje kunt bestellen.

Stoer geboortekaartje met houten voetjes | oud blauw + bling goud

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! Heel erg bijzonder! En weet je het geslacht van je kleintje nog niet, maar wil je al wel vast een kaartje bestellen? Dat kan! Dat doen we eigenlijk heel erg vaak.

 

Ik kan me ook voorstellen dat je dan wat vragen hebt, want we horen wel eens vaker van onze klanten dat ze een heel leuk kaartje zien voor een meisje, maar dat ze hun favoriete kaartje voor als het een jongen wordt er niet bij zien zitten.  Graag leg ik uit hoe je dit het handigst kan doen.

Allereerst maken wij graag van tevoren twee digitale proefkaarten en offertes op. Dit omdat het gewoon makkelijk is dat ze allebei klaarliggen, zodat je na de geboorte geen stress hebt. Je kunt dan ook via onze website een offerte aanvragen voor twee geboortekaartjes. 

 

Optie 1: Kies een kaartje uit onder het kopje neutrale geboortekaartjes
Klik in de menubalk op neutrale geboortekaartjes. Daar zal je een aantal kaarten zien in grijstinten, okergeel, mosgroen. Allemaal met een houten hartje of een leren label dat allemaal heel erg gangbaar is voor zowel een jongens- als meisjesvariant. Daar kun je een kaartje uitkiezen en een offerte aanvragen. Je vult dan de tekst voor zowel jongen als meisje in. Je ontvangt van ons twee digitale proefkaarten en een offerte.  

Optie 2: Kies een geboortekaartje uit en wissel van kleur en tekst
Wat je ook kan doen, is dat je een digitale proefkaart en offerte aanvraagt van bijvoorbeeld het geboortekaartje Nore en dat je ‘em voor een jongen in een andere kleur aanvraagt, bijvoorbeeld in het oudblauw. De tekst- en kleurwijzigingen kun je tijdens het aanvraagproces in het veld met Opmerkingen plaatsen. 
 

Optie 3: Mix twee ontwerpen tot een nieuw geboortekaartje
Stel dat je de basis van een geboortekaartje voor een meisje heel erg leuk vindt, maar je voor een jongensvariant liever een ander houten figuurtje, of een patroontje van een ander geboortekaartje wilt, dan is deze optie ook mogelijk. Ik raad dan aan om een offerte aan te vragen van het basiskaartje dat je leuk vindt. Tijdens het aanvraag proces kun je aangeven het volgende aangeven: ‘Ik wil graag twee ontwerpen combineren’. Vink deze dan aan en vermeld bij het veld ‘Opmerkingen’ welke kaartjes je wilt combineren. Je kunt dan ook een foto uploaden. 

 

Dit waren de 3 opties. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je natuurlijk altijd even bellen naar onze studio. 085 – 047 15 47. Veel succes ermee! 
 


221