Yes, we gaan weer online vanaf FEB. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Lees hier de verschillen tussen bedrukte of gekalligrafeerde leren labels

De verschillen in uitstraling, levertijd en prijs op een rijtje!
23 mei 2019

Twijfel je of je wil gaan voor een bedrukte of gekalligrafeerde leren labels? In deze blog leggen we uit wat de verschillen in uiterlijk, levertijd en prijs is tussen beide varianten.

Verschil tussen bedrukte of gekalligrafeerde leren labels voor op geboortekaartjes

Ben je benieuwd naar het verschil tussen gekalligrafeerde leren labels en bedrukte leren labels? Dat leggen we je graag uit.

Uitstraling gekalligrafeerde labels
Gekalligrafeerde labels worden echt met de hand gekalligrafeerd. De naam van je kleintje wordt op het leren labeltje geschreven. Hierdoor liggen de lettertjes er letterlijk bovenop. Doordat elke naam met de hand geschreven wordt, krijgt ook elk leren label een unieke uitstraling. Dat maakt je geboortekaartje met leren label heel erg speciaal


 

Handwerk kalligrafie
Doordat elk labeltje met de hand wordt beschreven kunnen er wat lichte afwijkingen tussen de labels zitten. Het is tenslotte handwerk. Vooraf krijg je wel een voorbeeld te zien door middel van een digitale proefkaart. Zo kun je goed zien hoe het eruit komt te zien en eventueel een kleine stijlwijziging doorgeven.


 

Bedrukte leren labels
Vind je dit te kriebelig, dan raad ik aan om voor bedrukte leren labels te gaan. Deze bedrukken we in de stijl van je kaartje, dus in jouw gekozen lettertype. En het is zoals je ziet inderdaad een stukje strakker uit. Dit wordt in het leren labeltje gedrukt, en is dus wel wat matter.


 

Verschil in levertijd
De levertijd van de gekalligrafeerde labels is 3-4 werkdagen. De levertijd van de bedrukte labels is circa een werkweek. Weet je het geslacht al? Dan kunnen we de leren labels alvast kalligraferen en liggen ze voor de geboorte alvast klaar. Weet je het geslacht niet, maar wil je dat vooral ook zo laten? :-) Dan kun je ook vragen aan je verloskundige of zij het geslacht naar ons toestuurt. Super makkelijk! Wij werken allebei de kaarten uit en achter de schermen laten wij alvast de gekalligrafeerde labels schrijven. Bij de bedrukte labels is dit in overleg ook mogelijk.
 

Prijzen op een rijtje
Hieronder hebben we een tabel gemaakt met de prijzen van het kaartje David met een gekalligrafeerde label en met dezelfde kaart (Luca) met een bedrukte label.


 

Bestel een gratis proefkaartje
Twijfel je tussen deze of deze variant? Dan raad ik aan om een proefpakketje te bestellen. Een proefpakketje kun je bestellen via deze link. Je kan dan een proefkaartje opvragen met een gekalligrafeerde label. Wil je een bedrukte label erbij zien, dan mag je dat aangeven in het veld Opmerkingen. Wij sturen dan een bedrukte label mee. Zo kun je het verschil zien en ervaren.


 

221