Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Mijn kledingkast moest eraan geloven

Lees in deze blog wat het opruimen van mijn kledingkast te maken heeft met de nieuwe collectie
27 juni 2019

Soms heb je dat. Opruimkriebels. Van het weekend moest mijn kledingkast eraan geloven. Met dat ik 'em op ging ruimen kwam ik wat moois tegen. Benieuwd wat dit met de nieuwste collectie geboortekaartjes die in september 2019 live gaat te maken heeft? Lees 'em dan snel en vergeet je vooral niet onderaan de pagina in te schrijven;-)

med_res

Soms heb je dat. Opruimkriebels. Van het weekend moest mijn kledingkast eraan geloven. Op een één of andere manier kan ik die kast nooit netjes houden. Die stapels met kleren vallen altijd om. Of ik kan niet zo goed vouwen, of ik heb te veel. Haha, ik vrees allebei;-).

Ik heb ook van die blousjes die ik gewoonweg niet weg kan doen. Omdat het stofje zo mooi is. Of omdat de patroon zo zeldzaam mooi is. Ondertussen draag ik ze nooit omdat ze gewoonweg te versleten zijn. Vooral bij zijde gaan ze bij de oksels schuren, sunde natuurlijk.
 
Zie bijvoorbeeld dit stapeltje. Ik moést hier gewoon een foto van maken omdat ik het zelf zo mooie combinatie vindt. Helaas kan ik ze niet alle drie tegelijk aan doen, want om de combinatie zou je het al doen.

https://gallery.mailchimp.com/4883fb5dddb8643e6de884bef/images/260767c2-333b-4d75-981c-8e797dd318b2.jpg
 
Zo heb ik dat ook met papieren en tinten. Ik kan helemaal blij worden van verschillende papiersoorten. De nieuwste collectie bevat dan ook een serie unieke papiersoorten zodat je kunt mixen en matchen. Ik heb zoveel zin om deze collectie met jullie te delen. Er zit zóveel liefde in de nieuwe collectie.

Ben je ook zó nieuwsgierig? Meld je dan aan en je ontvangt van ons als eerste een pakketje met de nieuwe papiersoorten van de collectie en een hele mooie verassing over de post! Klik hier om je aan te melden.

221