Uitgerekend in JAN/FEB? Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden

Vers uit het ei

Alle nieuwe geboortekaartjes op een rijtje!
03 juni 2019

Vers uit het ei! Lees hier waarom wij helemaal verliefd werden op het geboortekaartje van Lewis, we een kaartje mochten bedrukken met de letterpers en bekijk tenslotte hoe mooi de tint lief roze matcht met de kleur van een leren label.

Geboortekaartje | jongen | mosgroen | leren label

Daar zijn we weer. En wat hebben wij de afgelopen periode weer veel mooie kaartjes gedrukt. Vanaf nu gaan wij elke week de meest bijzondere, liefste of mooiste geboortekaartjes met jullie delen.

 

Lief geboortekaartje met leren label voor Flore

Voor Flore mochten wij een lief geboortekaartje maken in de kleur lief roze met een leren labeltje eraan. Het leren labeltje is met de hand gekalligrafeerd. Zo is echt elk geboortekaartje.Trotse mama stuurde mij later nog deze foto van Flore met haart kaartje, lief hè? En wat een haar ook hè, echt fantastisch:-) Dit geboortekaartje hopen wij binnenkort toe te voegen aan onze collectie. Wil je al meer informatie? Mail dan naar info@studiokuuk.nl

 


Chique geboortekaartje met naam in koperfolie
En daar hebben wij stoere Stan uit België met zijn geboortekaartje. Dit kaartje hebben wij gedrukt op extra dik papier: drie lagen dik. De middelste laag is in deftig blauw. Dit geeft het geboortekaartje een super chique uitstraling! Daarnaast is zijn naam gedrukt in koperfolie.
De ouders van Stan waren dan ook erg enthouasiast: 'Ik heb de kaartjes zojuist ontvangen, ze zijn prachtig!! Ik ben zoooo blij met mijn keuze, jullie ontwerp en de service! Hartelijk bedankt voor alles en nog veel succes met de zaak!'

Wil je dit geboortekaartje in het bekijken? Dat kan, want van dit geboortekaartje hebben wij ook een proefkaartje liggen. Klik hier om een gratis proefkaartje aan te vragen.
 

Mosgroene kaart met leren label en fotokaartje
Voor Vik mochten wij een stoer geboortekaartje in mosgroen maken met een watercolor-achtergrond. Om het geboortekaartje een persoonlijke touch te geven hebben zij gekozen voor een zwart-wit foto aan de grote kaart.

Wij vinden 'em geslaagd, jij?

 


Geboortekaartje Mik

Voor Mik mochten wij dit stoere geboortekaartje in de tint oudblauw drukken. De ouders van Mik waren geen onbekende voor ons. We hebben voor hun eerste zoontje Pieter ook het geboortekaartje verzorgd. Dit kaartje hebben we precies in dezelfde stijl ontworpen als het vorige kaartje. Zo hebben ze een een heel mooi setje.

 


Geboortekaartje met naam in matte roséfolie
Voor Lisa en Maud mochten wij deze mooie oud roze kaartjes maken met hun namen in matte roséfolie. Als kers op de taart is er boven hun naam nog een houten mini-hartje bevestigd. Hierdoor krijgt dit geboortekaartje een hele verfijnde en lieve uitstraling. Bij het kaartje van Lisa hebben wij een patroon met getekende bladeren (van het kaartje Jacky) op de achtergrond er aan toegevoegd. Zo krijg je weer een eigen en nieuw ontwerp.  Vind je deze kaarten ook mooi? Klik hier voor meer informatie.
 

Chique geboortekaartje gedrukt met de letterpers
De ouders van Ethan zijn bij onze studio geweest voor hun geboortekaartje. Hun trouwkaart was met de letterpers gedrukt en dat wilde ze ook voor het geboortekaarrtje hun eerste zoontje. We hebben dit geboortekaartje gedrukt op ruitjespapier, rond de 1 cm dik. Doordat dit met de letterpers is gedrukt zijn de lettertjes echt voelbaar. Dit geeft een heel mooi karakter aan de kaart. Het kroontje hebben wij zonder inkt erin gedrukt.
 

Welkom Lewis

Ten slotte, deze cute kaart. Wij zijn zó verliefd op deze foto;-). Het geeft dit geboortekaartje echt een wow-effect! Zijn naam is met de hand op elk leren labeltje gekalligrafeerd. Dit geeft het kaartje een hele eigen en unieke uitstraling. Benieuwd naar deze kaart? Klik dan hier.

 

Elke week delen wij de mooiste, liefste en bijzonderste geboortekaartjes met jullie. En niets is zo leuk als wij zien voor wie wij het geboortekaartje hebben gemaakt. Dus heb je een leuke foto van je kleintje met het kaartje, of van je babykamertje met kaart stuur hem naar info@studiokuuk.nl. Grote kans dat wij 'em delen. Hoé leuk is dat!

221
14509371