Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden

Vers uit het ei - week 25

Alle nieuwe geboortekaartjes op een rijtje!
27 juni 2019

Wat als je (voor de tweede of derde keer) zwanger bent en je hebt al een overvloed aan kleertjes en speelgoed? De ouders van Philip hadden een goed idee om dit 'probleem' te verhelpen. Lees in deze blog hoe zij dat hadden gedaan. En...daarnaast laten wij je graag nog meer mooie kaartjes zien. Allemaal vers uit het ei!

Stoer, mosgroen geboortekaartje voor een jongen met houten strikje

Wat als je (voor de tweede of derde keer) zwanger bent en je hebt al een overvloed aan kleertjes en speelgoed? De ouders van Philip hadden een goed idee om dit 'probleem' te verhelpen. Lees in deze blog hoe zij dat hadden gedaan. En...daarnaast laten wij je graag nog meer mooie kaartjes zien. Allemaal vers uit het ei!

 

 

Lief geboortekaartje met goudfolie hartjes voor Yara

Met deze lieve foto willen we beginnen... Wat een cutie hè! Voor Yara mochten wij dit kaartje maken. Je kan 'em hier ook op de website vinden. Wil je een andere kleur? Dan kun je dat aangeven in het veld Opmerkingen.

 

 
Compleet pakketje voor Nathan
De ouders voor Nathan kozen voor een compleet pakketje. Als uitgangspunt hadden ze het geboortekaartje Victor met de achtergrond van het kaartje Tim. Om het kaartje helemaal af te maken hebben ze een voering met getekende streepjes erbij gekozen. Wij en de ouders van Nathan waren zó blij met dit pakketje!

Wil je ook zo'n toffe voering? Klik dan hier om deze te bekijken. En...goed nieuws, je hoeft ze zelf niet erin te plakken. Dat doen wij voor je. Je ontvangt de enveloppen gevoerd en wel. Handigggg!

 


Welkom lieve Senn!
Smelt... wat een lieve foto kregen wij van mama Marijke. En dit lieve berichtje kregen wij erbij: '

Lieve Henrieke, Wat zijn we blij en verliefd op deze mooie geboortekaartje van Senn!! ♡ heel erg bedankt voor je moeite en tijd!! We krijgen heel veel mooie complimentjes! :)'

En daar doen we het natuurlijk voor! Dit kaartje kun je hier terugvinden op de website.

 


Geboortekaartje Max

De trotse mama van Max stuurde ons deze stoere foto. We mochten het kaartje voor hun vorige zoontje ook maken. Altijd heel erg leuk als ze weer voor de tweede of zelfs derde keer terugkomen. Het lijkt dan net of je de ouders een beetje kent :-). Bedankt Louise!

 

 
Compleet pakketje voor Yara
Nog een Yara geboren... en voor haar mochten wij dit speciale pakketje maken. Alles was in één stijl. We mochten de adressen bedrukken in de stijl en kleur van haar geboortekaartje. Het strikje kwam terug op de envelop en sluitsticker en zelfs het touwtje was in de kleur van de kaart. Een prachtpakketje geworden zo, vind je ook niet? De rechtse foto kregen wij van de trotse mama ;-).
 

 

Mooie manier om de hoeveelheid cadeautjes te beperken en daarbij ook iemand heel erg blij maakt.
Wat doe je als je al een overvloed aan speelgoed en kleding hebt en je nog een kleintje krijgt? De ouders van Philip hadden een mooi idee. Je kon het bedrag voor een cadeautje (gedeeltelijk) doneren aan stichting MommaLuv. Hierdoor geef je het aan moeders die op dat moment ook een kleintje verwachten in één van de ontwikkelingslanden. De giften worden omgezet in bijvoorbeeld kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor de baby's van twee moeders die tegelijkertijd met de moeder van Philip waren uitgerekend. Op het kaartje die ze erbij hadden gedaan zag je daadwerkelijk ook de twee mama's waar het geld aan besteed zou worden als je een donatie deed. Wij vonden het een super mooi idee! Zie voor meer informatie https://www.mommaluv.nl/

 

Om de week delen wij de mooiste, liefste en bijzonderste geboortekaartjes met jullie. En niets is zo leuk als wij zien voor wie wij het geboortekaartje hebben gemaakt. Dus heb je een leuke foto van je kleintje met het kaartje, of van je babykamertje met kaart stuur hem naar info@studiokuuk.nl. Grote kans dat wij 'em delen. Hoé leuk is dat!

221