Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden

Vers uit het ei - week 28

Alle nieuwe geboortekaartjes op een rijtje!
16 juli 2019

Bekijk de ontzettend lieve foto van Nina-Mae met haar zomerse kaartje, gedrukt met onze letterpers. En wat vind je van dit geboortekaartje hiernaast? Tof toch? En dit is nog maar een tipje van de sluier. Benieuwd hoe dit complete pakketje er voor Manu uitzag en welke toffe sluiting we voor dit kaartje hebben gemaakt? ⁠Lees dan deze blog.

Speciaal geboortekaartje voor meisje met naam geschreven in roséfolie mat

Wat hadden wij afgelopen week veel geboortes. Allemaal van harte gefeliciteerd kersverse papa's en mama's! Enkele hiervan zetten we in het zonnetje.

 

 

Lief geboortekaartje, gedrukt met de letterpers voor Nina-Mae

Marieke mailde ons voor de tweede keer met de vraag of wij ook voor hun dochtertje die ze rond juli verwachtte een geboortekaartjes kon ontwerpen. Hun vorige kaart was het bekende kaartje Victor. Met veel plezier hebben wij in de stijl van hun vorige kaartje dit zomerse kaartje gedrukt.

 

Voor dit ontwerp hebben wij de letterpers gebruikt. Hierdoor is elk lettertje voelbaar, super bijzonder! Daarnaast hebben wij het kaartje gedrukt op 3-laags papier. De buitenlagen zijn structuurpapier wit en de binnenste laag weer okergeel. Zo past alles perfect bij elkaar!

 

De mama van Nina-Mae mailde ons helemaal blij. Ze schreef onder andere:

 

 
Wat zijn we ongelooflijk blij met ons geboortekaartje. De tranen sprongen in mijn ogen toen ik de doos met kaartjes open maakte. Het heeft wat heen en weer gemail gekost maar het is precies zo geworden als ik hoopte!
 
Jullie vakmanschap, liefde voor papier en design spat van het kaartje af. Daarnaast Is het helemaal “ons” kaartje geworden.
 
Wij danken jullie hartelijk voor jullie tijd en aandacht voor dit kaartje en geduld om al onze wensen mee te nemen.

 

 
Drie-laagse kaartjes
Dit lieve plaatje kregen we van de moeder van Maas. Ook voor hun mochten wij voor de tweede keer een kaartje ontwerpen.

De afgelopen weken hebben we ook een aantal drie laagse kaartjes mogen maken. Voor Lucas en Lou met de naam in koperfolie, Sam in het wit en Maas met 'bling koper'. Wil je dit kaartje in het echt zien? Vraag dan hier een gratis proefpakket aan van deze kaart.

 


Welkom lieve Stakke!
Voor Stakke uit België mochten we dit te gekke kaartje maken. De basis is het kaartje Jort, maar dan met een bedrukte label. Wij vonden, al zeggen we het zelf;-), zo'n bedrukte label ook wel erg stoer. Het lettertype Strak pakt ook prachtig uit!

Benieuwd naar het verschil tussen bedrukte leren label en gekalligrafeerde label? Klik dan hier.

Geboortekaartje Lauren en Mae

Twee fijne perzikkleurige geboortekaartjes met leren label drukten wij voor Laurens en Mae. Elk labeltje is met de hand geschreven. Hierdoor kregen ze echt een unieke uitstraling.

 

 

Geboortekaartje Chloé

Van de mama van Chloé ontvingen we dit lieve fotootje. Het pakketje is helemaal compleet met een bijpassend kraamborrelkaartje en een postzegel in de stijl van het geboortekaartje. Vind je dit ook een mooi kaartje? Als basis voor dit kaartje gebruiken we het kaartje Liene, klik hier om het kaartje te bekijken


Compleet pakketje voor Manu
De mama van Manu wilde een compleet pakketje. Eenvoudig, maar toch stijlvol. Daar weten wij wel raad mee;-).

Zijn naam hebben we bedrukt met matte roséfolie. Aan de binnekant hebben we ook een klein detail laten bedrukken met folie en het kraamborrelkaartje bevat ook folie. Dit hebben we doorgetrokken tot de sluitsticker toe! Speciaal voor Manu hebben we foliestickertjes gemaakt. En wat zijn ze mooi geworden!
 

 

 

 

Sluitstickers in folie
Omdat we zo enthouasiast waren hebben we er gelijk wat meer gedrukt. Zo kun jij ze ook nog bestellen.

En nee, we hebben ze niet in de standaard goud- of zilverfolie. Wij hebben gekozen voor de speciale tinten: matte roséfolie (past erg mooi bij het kaartje Saar), matte goudfolie of koperfolie (past goed bij het kaartje Jack).

 

Bekijk hier de nieuwste foliestickertjes!

 

Om de week delen wij de mooiste, liefste en bijzonderste geboortekaartjes met jullie. En niets is zo leuk als wij zien voor wie wij het geboortekaartje hebben gemaakt. Dus heb je een leuke foto van je kleintje met het kaartje, of van je babykamertje met kaart stuur hem naar info@studiokuuk.nl. Grote kans dat wij 'em delen. Hoé leuk is dat!

221