Beperkt plekken beschikbaar in maand april-juni. Vol = vol. Lees onze werkwijze en check beschikbaarheid hier.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Wel of geen bezoektijden op je geboortekaartje?

In deze blog een aantal fijne tips op een rijtje (vooral voor de minimalisten onder ons;-))
29 maart 2019

Zoals je weet zijn wij echt fan van minimalisme en jullie over het algemeen ook.;-) En heb je weleens van die dingetjes waar denk je van: ‘Ja, moet ik dit er op zetten of niet? Is het noodzakelijk?’ Bezoektijden bijvoorbeeld. Zet je dat er nog op ja of nee? Vooral voor de minimalisten onder ons is dat toch wel een dingetje. Want het staat niet zo heel erg mooi. Tijd voor wat tips!

Wel of geen bezoektijden geboortekaartje

Zoals je weet zijn wij echt fan van minimalisme en jullie over het algemeen ook.;-) En heb je weleens van die dingetjes waar denk je van: ‘Ja, moet ik dit er op zetten of niet? Is het noodzakelijk?’ Bezoektijden bijvoorbeeld. Zet je dat er nog op ja of nee? Vooral voor de minimalisten onder ons is dat toch wel een dingetje. Want het staat niet zo heel erg mooi.


Want ja, is het ook nog wel nodig? Tegenwoordig kun je je telefoon uitzetten als je aan het rusten bent, mensen kunnen heel gemakkelijk een appje sturen om te vragen of ze langs kunnen komen en de kraamhulp zorgt er ook voor dat je genoeg rust krijgt. Dat komt sowieso wel goed. ;-)

Bij ons zie je eigenlijk heel weinig nog dat mensen er echt bezoektijden erop zetten. Dus echt letterlijk de tijden. Wat wij veel meer zien is dat je er een kort zinnetje opzet met je telefoonnummer erbij. Zie hieronder voor wat inspiratie.

• Bel, kom en bewonder!

• Welkom en bewonder.

• Wil je komen kijken? Zo kun je ons bereiken.

• Bel of app als je even langs wilt komen.

• Bezoek vinden we fijn, maar mag het na een telefoontje zijn?
Achter of onder deze zinnen kun je de telefoonnummers plaatsen.

Wat als je een enkel geboortekaartje hebt?
Maar goed als je een enkel geboortekaartje hebt, dan kan zelfs zo’n zinnetje al storend zijn. Wij raden dan aan om zo’n zinnetje zoals hierboven weg te laten en alleen de telefoonnummers te plaatsen. Vind je ook een telefoonnummer storend? Dan kun je ook gaan voor een los bezoekkaartje. Op het bezoekkaartje kun je dan een zinnetje met telefoonnummers en eventueel cadeautips plaatsen. Zo hebben mensen alle informatie, maar blijft je geboortekaartje heel clean.Meer inspiratie
Wil je wat meer inspiratie? Dan raad ik aan om een kijkje te nemen bij onze kraamborrelkaartjes.

PS Wordt je bij het lezen van minimalistische, rustige geboortekaartjes helemaal blij. Schrijf je dan hier in voor onze nieuwe collectie. Deze bevat heel veel rustige kaartjes op karakteristiek papier én ambachtelijk drukwerk.


221
14509371