Yes, we gaan weer online vanaf FEB. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Welke envelop met kaart wil jij dat je familie en vrienden ontvangen?

In deze blog geven we je één onmisbare tip die ervoor zorgt dat je familie en vrienden alleen maar gave enveloppen ontvangen.
29 maart 2019

In deze blog geven we je één onmisbare tip die ervoor zorgt dat je familie en vrienden alleen maar gave enveloppen ontvangen.

Vergelijking enveloppen-met logokopie

Veel leveranciers van kaartjes gebruiken goedkope, te dikke figuurtjes. Dat bespaart kosten, maar geeft veel meer kans op beschadiging aan je envelop en je geboortekaartje.

Oppassen geblazen
Het opplakken van een houten hartje, sterretje of ander figuurtje geeft jouw geboortekaartje een extra accent. Het is echter wel oppassen geblazen. Als je een te dik figuurtje gebruikt, kan de envelop of zelfs je geboortekaartje lelijk beschadigd binnenkomen bij je familie, vrienden of kenissen. Dat wil je niet, toch?

Verschil in houten figuurtjes
Veel leveranciers van kaartjes gebruiken goedkope, te dikke figuurtjes. Dat bespaart kosten, maar geeft veel meer kans op beschadiging aan je envelop en je geboortekaartje. Wij van studiokuuk gaan voor kwaliteit en maken en ontwerpen onze houten figuurtjes zelf, met veel zorg. Nadat ze gemaakt zijn sorteert onze collega Annemyrthe ze en bekijkt de houten figuurtjes één voor één. Je ontvangt hierdoor écht alleen de allermooiste figuurtjes zonder beschadingen of roetvlekken. De dikte hebben we in de praktijk getest en we gebruiken specifieke houtsoorten. Voor het gemak voorzien we die van een handige plakstrip.

Vraag vooraf een papieren proefkaart aan
Ga jij voor een kaartje met een houten hartje of ander figuurtje? Vraag dan zeker vooraf een proefkaartje of sample aan. Wil je een geboortekaartje van ons met houten figuurjte in het echt zien en voelen? Vraag dan het kaartje Nore of Juliette gratis aan via deze link. Dan zie je hoe het op de mat valt en voel je het verschil in kwaliteit.

p.s. Benieuwd naar de verschillen en consequenties van verschillende houten hartjes? We hebben drie houten hartjes getest. Hieronder zie je de verschillen. Benieuwd wat voor consequenties dit had voor de geboortekaartjes zelf? Bekijk dan het filmpje die we erover gemaakt hebben. Echt de moeite waard om te bekijken.

A + B: houten hartje van andere leveranciers. C: houten hartje van studiokuuk


Dit is het resultaat nadat wij alle drie de geboortekaartjes met de post verzonden hadden.
A + B: Beide enveloppen waren beschadigd bij de klep van de envelop. Bij envelop A zat er zelfs een gat in de envelop! C: Nog geheel gaaf:-), hij heeft de test goed doorstaan.


 

Bijpassende artikelen

Minimalistich geboortekaartje voor een jongen met houten mini-hartje | naam embossing, preeg, reliëfdruk | voorkant
Proefpakket geboortekaartje Philip
Bekijken
Scandinavisch geboortekaartje meisje | lief roze + bling goud | aquarel hartjes | houten hart | voorkant
Proefpakket geboortekaartje Nore
Bekijken
221