Yes, we zijn weer terug van zwangerschapsverlof. :-) Reserveer tijdig je plekje, vol = vol. Klik hier voor meer info.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Welke kleuren het best matchen bij de leren labels

Ik deel mijn favoriete combinatie's!
29 maart 2019

In deze blog deel ik mijn favoriete kleurtjes in combinatie met de leren labels.

DSC_2902

Vind je de leren labels ook zo tof, maar weet je niet zo goed met welke kleur je het goed kan combineren? Ik deel graag mijn voorkeuren met jou.

Lieve combinatie
Ben je op zoek naar een lieve combinatie? Dan is de tint ‘vleugje van lief roze’ erg mooi bij de leren labeltjes. Je kan er nog voor kiezen om het lettertype in lief roze te doen, zo krijg je een hele zachte combinatie. Een andere fijne combinatie is de tint ‘vleugje van perzik’. Ook deze combinatie is erg zacht en geeft het kaartje een lieve uitstraling. 
 

 
Foto met labeltje Yldau > Linksboven: vleugje van lief roze, rechtsonder: roestrood Foto met labeltje Femke > vleugje van perzik

 

Stoere combinatie
Houd je meer van een pittigere en stoerdere combinatie? Dan is de kleur roestrood voor een meisjeskaartje echt aan te raden! Een tikkeltje eigenwijs, maar wel ontzettend leuk. Wordt het een jongetje? Dan kan je voor een neutrale kleur gaan zoals diepgrijs, hierbij springt het leren labeltje er ook echt uit.

Populairste tint
Tot slot mosgroen, veruit de populairste tint uit onze collectie in combinatie met de leren labels. Deze aardste tint staat ook prachtig en is dan ook één van onze favorietjes.

 

Foto met labeltje David > mosgroen en Foto met labeltje Wilbert > mosgroen en diep grijs

Bestel een gratis proefpakket
Nieuwsgierig naar de kaartjes met leren labels? Dan raad je ik aan om een gratis proefpakket te bestellen. Je kunt een aantal varianten gratis bestellen en zo zie je ‘m in het echt. Naast het proefkaartje kun je ook de kleurenstaaltjes bestellen via onze website.

 


 

 

221