Vanaf SEP weer plek voor nieuwe aanvragen >> Klik hier voor het maken van een belafspraak.

Exclusieve materialenPersoonlijk contactAmbachtelijk drukwerk
Geboorte melden
‹ terug naar overzicht

Yeah, ons eerste geboortekaartje op 'Wolkjespapier'!

Bekijk hier het eerste geboortekaartje op ons nieuw papiersoort 'Wolkjespapier'.
29 mei 2019

In deze blog neem ik je mee naar het kaartje die wij voor mijn broer en schoonzusje mochten maken en laat ik ons nieuwe papiersoort 'Wolkjespapier' zien.

Rens-4367

Een geboortekaartje voor mijn neefje Rens! Altijd super leuk als wij een geboortekaartje mogen maken voor familie, maar natuurlijk ook super spannend. Want tja, je wilt dat alles natuurlijk helemaal goed gaat.

Weet je nog dat ik een poosje geleden op Instragram een foto liet zien van mijn neefje? Voor deze kleine spruit mochten wij een geboortekaartje ontwerpen.

Drukken zonder inkt
Ja, je ziet het goed;-). Op de voorkant hebben wij een patroon laten drukken met Volkswagenbusjes. Dit hebben we zonder inkt gedaan zodat het heel subtiel te zien is. Daarnaast is het er met onze Letterpers ingedrukt. Hierdoor is het ook voelbaar. Prachtig, vind je ook niet? En waarom volkswagenbusjes? De papa van Rens is fan van oude oldtimers. Dit busje past dan ook helemaal bij hen.

Om het kaartje een stoere uitstraling te geven is zijn naam met de hand gekalligrafeerd op een écht leren label. Willianne, onze kalligrafeer'ster', heeft elk labelt je met de hand geschreven. Dit geeft het kaartje een hele eigen uitstraling.

Papiersoort
Vind je het papier ook niet tof? Echt wolkjespapier, met een heel hoog aaibaarheidsgehalte. Het heeft heel erg veel weg van handgeschept papier, alleen heeft het een rechte rand.

Omdat je normaal gesproken de oldtimers terug ziet (doordruk) aan de achterkant hebben wij een aparte achterkant laten drukken en deze aan elkaar gelijmd. Zo zie je aan de achterkant niets terug van de oldtimers.


Groter formaat
Wil je jouw geboortekaartje een luxe uitstraling geven? Dan is een grotere formaat misschien wel een goed idee.
Voor het geboortekaartje voor Rens hebben we een wat groter formaat aangehouden dan gewoonlijk. Deze kaart is een slagje groter dan onze standaart formaat 10 x 14,5 cm. Deze kaart heeft het formaat: 11,5 x 17 cm. Hierdoor oogt hij geboortekaartje net wat luxer en heb je écht wat in handen. Echt een aanrader dus als je een wat luxere uistraling wilt hebben.

Nieuwe collectie
Ben je ook enthouasiast geworden over deze papiersoort? En houd je ook van wat grotere en minimalistische geboortekaarten? Houd dan onze website zeker in de gaten. In onze nieuwe collectie die rond september verschijnt, ga je deze grootte en papiersoort zeker terugzien. Wil je al voor september meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@studiokuuk.nl.

 

 

Bijpassende artikelen

1

Hé, wat leuk dat je interesse hebt in onze collectie met geboortekaartjes!

Vandaag is het zondag. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het vandaag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. We hopen op je begrip hiervoor en we zien je graag op de andere dagen van de week weer terug.

221
14509371